Snyggast fakturamallar?

Att välja faktureringsprogram är svårt. Dels måste programmet ha en rad funktioner som passar dig, dels måste allt vara smidigt och lättförståeligt, dels ska helst fakturorna vara snygga. Från början använde jag Klarna för att fakturera, men tröttnade på hur fakturorna såg ut. Jag letade runt på nätet efter faktureringsprogram med snygga fakturamallar, och till sist beslöt jag mig för att använda www.fakturabox.se för min fakturering, helt enkelt för att deras fakturamallar var så pass snygga.

Enligt utvecklarna har fakturamallarna designats av professionella designers, vilket verkar stämma (själva programmet är också riktigt snyggt). I övre vänstra hörnet kommer logotypen, och färgerna är ljusblå samt gröna. Alla element är placerade på ett riktigt snyggt och stilrent sätt, så fakturan blir ruskigt clean.

Självklart är utseendet inte det ända, men Fakturabox har också i princip alla funktioner jag kan tänkas använda mig av. Dock är det alltid intressant att jämföra med vad andra tycker och tänker, så därför undrar jag, vilket faktureringsprogram på marknaden har snyggast fakturamallar? Vad tycker du?  

Comments are closed.